9 Eylül 2013 Pazartesi

THE BLING RING/ PIRILTILI HAYATLAR

Hayran oldukları Hollywood starlarının evine girip hırsızlık yapan Los Angeles'lı bir grup gencin, onların hayat tarzlarına girmeye çalışırken başlarına gelen olaylar dizisini konu alan film 6.2 imdb'ye sahip. Konusunu gerçek hayattan alan filmin imdb'si, çok beğenilmediğini ve yapılan yorumlar hiç etkileyici olmadığını gösterse de filmin yine de tekdüzeliğine rağmen sürükleyici olduğunu düşünüyorum.

Normalde 7.0 altı imdb'deki yapımları izlemem ancak yüksek maliyetli oluşu ve designer çanta- ayakkabıların kullanıldığı afişi, beni kalbimin superficial kısmından yakaladı.
Bugüne kadar izlemekten keyif alacağımı hiç düşünmediğim Emma Watson bu filmi götüren şey olmuş. Watson'ı "The perks of being a wallflower"da da başrolde izlemiştim ancak gerçek anlamda oyunculuğunu beğenmem bu yapımda oldu. Filmi götüren küçük süprizlerden biri de evleri soyulan celebrity'lerin filmde ufak sahnelerde yer alması idi.
"Pırıltılı Hayatlar"ı gerçek hayattan ve yakın zamandan alıntı olduğunu bilerek izlersek beklentimizi doğru şekilde yönlendirebiliriz. Eğer ki magazin anlayışınız Seren Serengil ya da Tolga Karelin yediği nanelerden ibaret değil de Hollywood'a ve Amerikan müzik dünyasına aşina ise yapımdan keyif alabilir, en azından 6.2den daha fazla hak ettiğine hak verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder